Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Επέστρεψε στην ιδιωτική κλινική ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά την επέμβαση – Αργεί το εξιτήριο

«Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για συνεχιζόμενη θεραπεία για έναν αριθμό ημερών», αναφέρεται στη δήλωση του παλατιού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο σχεδόν αιωνόβιος πρίγκιπας Φίλιππος, επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής στο ιδιωτικό νοσοκομείο «King Edward VII» μετά από την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (5/3) λόγω προϋπάρχουσας καρδιακής πάθησης στο μεγάλο νοσοκομείο «St Bartholomew’s».

Αργεί το εξιτήριο

Η νεότερη ανακοίνωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ανέφερε ότι ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για έναν αριθμό ημερών για τη συνέχιση της αγωγής που λαμβάνει.

23853863

Ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο οποίος νοσηλεύεται για περισσότερες από δύο εβδομάδες, μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο του Λονδίνου που ειδικεύεται στις παθήσεις στην καρδιά τη Δευτέρα. Τώρα επέστρεψε στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII, όπου εισήχθη πριν από δύο εβδομάδες για θεραπεία για μια απροσδιόριστη, μη σχετιζόμενη με την COVID-19, λοίμωξη.

Υπενθυμίζεται ότι σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο προ 18 ημερών λόγω λοίμωξης. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Επίσης, πριν από δέκα χρόνια είχε διακομιστεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Κέμπριτζ από το βασιλικό κτήμα του Σάντριγχαμ, όπου βρισκόταν λόγω πόνων στο στήθος. Είχε διαγνωστεί με φραγμένη στεφανιαία αρτηρία.

«Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για συνεχιζόμενη θεραπεία για έναν αριθμό ημερών», αναφέρεται στη δήλωση του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Φίλιπποςν γίνεται 100 χρονών τον ερχόμενο Ιούνιο. Γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος. Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ