Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Πτήση θρίλερ στις ΗΠΑ – Φωτιά σε κινητήρα, ο ουρανός «έβρεχε» κομμάτια του αεροσκάφους (video)

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τους 231 επιβάτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν στις ΗΠΑ 231 επιβάτες πτήσης της «United Airlines», όταν στο «Boeing 777-200» υπήρξε βλάβη στον έναν (δεξιός) από τους δυο κινητήρες με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά. Η πτήση θύμισε… θρίλερ, και ο ουρανός «έβρεχε» κομμάτια του αεροσκάφους, σε προάστιο του Ντένβερ.

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή όταν αντιμετώπισε μηχανική βλάβη. Όπως εξήγησε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) μέσω Twitter, το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση με προορισμό τη Χονολουλού «επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη βλάβη που υπέστη στον δεξιό κινητήρα του λίγο μετά την απογείωση».

Ο ιδιοκτήτης της αυλής όπου έπεσε το επιβλητικό κομμάτι από το στόμιο του κινητήρα, Κέρμπι Κλέμεντς έκανε λόγο στο τηλεοπτικό δίκτυο «CNN» για μια «λιγάκι συνταρακτική» εμπειρία.

«Προσγειώθηκε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου προτού πέσει στο πλάι», είπε προτού προσθέσει πως άλλο ένα μεγάλο κομμάτι από τον κινητήρα του αεροσκάφους άνοιξε τρύπα με διάμετρο 1,5 μ. και πλέον στην οροφή γείτονά του.

Η «FAA» ανέφερε πως είναι «ενήμερη για συντρίμμια που έπεσαν κατά μήκος της πορείας που ακολούθησε το αεροσκάφος» ενώ η «United Airlines» διαβεβαίωσε μέσω Twitter (@United) ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός επιβάτη.

αεροπλάνο United Airlines Boeing 777 200 κινητήρας φωτιά κομμάτια Ντένβερ ΗΠΑ airlive.net

αεροπλάνο United Airlines Boeing 777 200 κινητήρας φωτιά κομμάτια Ντένβερ ΗΠΑ airlive.net 1

αεροπλάνο United Airlines Boeing 777 200 κινητήρας φωτιά Ντένβερ ΗΠΑ airlive.net 1

αεροπλάνο United Airlines Boeing 777 200 κινητήρας φωτιά Ντένβερ ΗΠΑ αναστροφή airnav.radarbox airlive.net

(πληροφορίες από airlive.net)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ