Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Οριστικό το «Megxit»: Επίσημο το διαζύγιο Χάρι και Μέγκαν με το Μπάκιγχαμ

«Παραμένουν πολυαγαπημένα μέλη της οικογένειας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε διακοπή των σχέσεών τους με τα ανάκτορα προχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας ότι δε θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, είχαν αποφασίσει να απομακρυνθούν για ένα δοκιμαστικό διάστημα 12 μηνών από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, μετακομίζοντας στη Βόρεια Αμερική. Έτσι, η οριστική αποχώρηση τους, ανακοινώθηκε λίγο πριν από την εκπνοή αυτής της χρονικής περιόδου.

Το Παλάτι, εξέφρασε τη λύπη της βασίλισσας Ελισάβετ για την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν «παραμένουν πολυαγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Σημειώνεται, ότι οι επίτιμοι στρατιωτικοί τίτλοι του 36χρονου Χάρι και οι τίτλοι βασιλικής αιγίδας οργανισμών που έχουν απονεμηθεί στον ίδιο και στην 39χρονη σύζυγό του «θα αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας».

Υπενθυμίζεται, πως όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, οι δούκες του Σάσεξ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, ετοιμάζονται να δώσουν μια «προσωπική» συνέντευξη για τη ζωή τους στη δημοφιλή Οπρα Γουίνφρεϊ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ