Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος μετά από αδιαθεσία

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο, έλαβε χώρα μετά από σύσταση του γιατρού του...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Πρίγκιπας Φίλιππος και Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε από το ίδιο το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, σύμφωνα με την οποία ο 99χρονος Φίλιππος θα μείνει αρκετά στο νοσοκομείο ώστε να παρακολούθείται η κατάσταση της υγείας του. Δεν νοσεί από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την COVID-19, σύμφωνα με πηγή από τη βασιλική οικογένεια.

«Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης» ανέφερε το Παλάτι.

Ο σύζυγος της Βασίλισσας δεν αισθάνθηκε καλά την Τρίτη (16/2) και εισήχθη στο Νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος το βράδυ της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η εισαγωγή, έλαβε χώρα μετά από σύσταση του γιατρού του.

Σημειώνεται, ότι ο Φίλιππος αποσύρθηκε από τα κοινά το 2017 λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Επίσης, είχε μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019. Το 2011 του τοποθετήθηκε στεντ.

Εμβολιάστηκε με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο σχεδόν αιωνόβιος πρίγκιπας, ο οποίος εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού μαζί με τη σύζυγό του, στις 9 Ιανουαρίου, αναμένεται να γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του τον Ιούνιο. Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ