Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Το Twitter ετοιμάζεται να παραδώσει στον Μπάιντεν τους επίσημους λογαριασμούς της προεδρίας

Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής θα «κληρονομήσει» και τους ήδη υπάρχοντες followers

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μόλις λίγες ημέρες πριν την τελετή Ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν στις ΗΠΑ, στις 20 Ιανουαρίου 2021, το Twitter, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να παραδώσει τους επίσημους λογαριασμούς της προεδρίας στον νέο αρχηγό του Λευκού Οίκου.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία Twitter Inc γνωστοποίησε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου ότι θα παραχωρήσει τους λογαριασμούς αυτούς στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, στην ομάδα του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου, ανήμερα της ορκωμοσίας και της ανάληψης των καθηκόντων του, δηλαδή την Τετάρτη 20/1.

Επιπλέον, σε ανακοίνωσή της, η διεύθυνση της εταιρείας ανέφερε ότι τα κυβερνητικά προφίλ, ανάμεσά τους οι @WhiteHouse, @POTUS, @VP, @FLOTUS, and @PressSec, που αντιστοιχούν της προεδρίας, του προέδρου, του αντιπροέδρου, της πρώτης κυρίας και του εκπροσώπου Τύπου της αμερικανικής προεδρίας, θα διατηρήσουν τους ήδη εγγεγραμμένους «ακολούθους» τους.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται «μπλοκαρισμκένος» από όλα τα social media, με τελευταίο το youtube να του στερεί την πρόσβαση για μια εβδομάδα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ