Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε live ο Ερντογάν – Παίρνουν σειρά οι υγειονομικοί στην Τουρκία (video)

Η Τουρκία άρχισε να χορηγεί το εμβόλιο, που ανέπτυξε η κινεζική Sinovac (CoronaVac), σε υγειονομικούς την Πέμπτη (14/01), στο πλαίσιο της πανεθνικής εκστρατείας εμβολιασμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, εμβολιάστηκε κατά της νόσου Covid-19, το απόγευμα της Πέμπτης (14/01) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με ανάρτηση του τούρκου προέδρου, «στο πλαίσιο του εν εξελίξει επιτυχημένου εμβολιαστικού προγράμματος, 254.000 υγειονομικοί υπάλληλοι έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου. Μαζί τους εμβολιάστηκα και εγώ. Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος εμβολιασμού όλων των πολιτών σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο Tύπου του «AKP», Ομέρ Τσελίκ, στόχος του Ερντογάν ήταν να καθησυχάσει κάθε αμφιβολία των πολιτών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Η Τουρκία άρχισε να χορηγεί το εμβόλιο, που ανέπτυξε η κινεζική Sinovac (CoronaVac), σε υγειονομικούς την Πέμπτη (14/01), στο πλαίσιο της πανεθνικής εκστρατείας εμβολιασμού κατά της Covid-19, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 23.000 ανθρώπους στη χώρα.

(με πληροφορίες από Reuters)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ