Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Xριστουγεννιάτικο μήνυμα για τους ήρωες της πανδημίας από τη βασίλισσα Ελισάβετ (video)

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, πέρασαν τα Χριστούγεννα χωρίς την υπόλοιπη οικογένεια, στο κάστρο του Ουίνδσορ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα αισιοδοξίας παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάει η Μεγάλη Βρετανία και όλος ο πλανήτης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έστειλε η βασίλισσα Ελισσάβετ από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τον βρετανικό λαό έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που βοηθούν όσους έχουν ανάγκη σε αυτή την πρωτοφανή κρίση.

Η βασίλισσα Ελισσάβετ αναφέρθηκε στο έργο των εθελοντών και τους εργαζόμενους του εθνικού συστήματος υγείας (NHS), οι οποίοι ξεχωρίζουν με την προσφορά τους. Η 94χρονη μονάρχης σημείωσε επίσης ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν «απλά μια αγκαλιά» τα Χριστούγεννα και δεν θα έπρεπε να αισθάνονται μόνοι τους, καθώς οι σκέψεις και οι προσευχές της είναι μαζί τους.

Δείτε το βίντεο:

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, πέρασαν Τα Χριστούγεννα χωρίς την υπόλοιπη οικογένεια, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πάνω από 30 χρόνια που η 94χρονη μονάρχης δεν είναι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

Υπενθυμίζεται ήδη εδώ και εβδομάδες ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη Μεγάλη Βρετανία, με το εμβόλιο των «Pfizer/BioNtech», το οποίο είναι και το πρώτο κατά του κορονοϊού που έλαβε έγκριση στην ΕΕ. Αυτό το εμβόλιο έχει εγκριθεί και στις ΗΠΑ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ