Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Κορονοϊός: Επεισόδια στην Κύπρο για τα νέα, πιο αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας (video)

Τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος των διαδηλωτών, οι οποίοι κατευθύνθηκαν έξω από τηλεοπτικό σταθμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ μεγάλη ένταση σημειώθηκε για ακόμα μία φορά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομικών στη Λευκωσία, λόγω των περιορισμών κατά του κορονοϊού.

Αυτή τη φορά το βράδυ της Πέμπτης (10/12), οι διαμαρτυρόμενοι θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα νέα αυστηρότερα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση της πανδημίας, με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας.

Η πορεία διαμαρτυρίας κατά των κυβερνητικών μέτρων για αναχαίτιση της πανδημίας είχε ξεκινήσει από το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, όπου συνεδρίαζε η Ολομέλεια της Βουλής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την είσοδο του κτηρίου.

Τα μέλη της αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος των διαδηλωτών, οι οποίοι ωστόσο κατευθύνθηκαν έξω από τηλεοπτικό σταθμό, όπου ήρθαν σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς. Μετά από λίγες ώρες, οι διαδηλωτές αποχώρησαν.

Κύπρος Λευκωσία επεισόδια μέτρα κορονοϊός reporter 1

Κύπρος Λευκωσία επεισόδια μέτρα κορονοϊός

Κύπρος Λευκωσία επεισόδια μέτρα κορονοϊός 1

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: reporter.com.cy

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ