Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Φλέγεται ξανά η Καλιφόρνια – Γυναίκα οδηγεί μέσα στην πυρκαγιά (video)

H φωτιά στην Όραντζ Κάουντι έχει ήδη κατακάψει χιλιάδες στρέμματα στη συγκεκριμένη περιοχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπορεί να μπήκε ο Δεκέμβριος, αλλά οι πυρκαγιές φέτος στις ΗΠΑ δε λένε να σταματήσουν, ειδικά στις δυτικές πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, όπου το κλίμα παραμένει ξηρό, καθώς δεν έχει βρέξει πολύ. Γυναίκα οδηγεί μέσα σε φλεγόμενη περιοχή, και τραβάει και βίντεο…

Συγκεκριμένα, βίντεο που δημοσίευσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «ABC» φαίνεται η προσπάθεια μιας γυναίκας στη νότια Καλιφόρνια να διαπεράσει με το αυτοκίνητό της τη φλεγόμενη περιοχή στην Όραντζ Κάουντι, που φέτος έχει πληγεί πολλαπλώς από την πύρινη καταστροφή.

Η γυναίκα οδηγός είχε όχι μόνο την ψυχραιμία να κινηθεί με ασφάλεια μέσα στους καπνούς αλλά και την… αμφίβολης σκοπιμότητας ιδέα να τραβάει και βίντεο με το κινητό της την ώρα που οδηγούσε, καθώς τα εντυπωσιακά πλάνα είναι εμφανώς τραβηγμένα από τη θέση του οδηγού.

Η συγκεκριμένη πυρκαγιά στο φαράγγι Σιλβεράντο έχει ήδη κάνει στάχτη μια τεράστια περιοχή άνω των 26 τετραγωνικών χιλιομέτρων και έχει αφήσει δύο πυροσβέστες τραυματισμένους. Τουλάχιστον 25.000 κάτοικοι έχουν υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Σύμφωνα με τις αρχές η πυρκαγιά ήταν κατά 10% μόνο υπό έλεγχο την Πέμπτη (03/12).

(πληροφορίες από ABC News)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ