Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Βρετανία: Επιπλέον τρία δισεκατ. λίρες επενδύει στο σύστημα Υγείας ο Μπόρις Τζόνσον

Η Βρετανία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα στην Ευρώπη από τον νέο κορονοϊό, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων να ξεπερνά τους 45.000

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κονδύλια 3 δισεκατομμυρίων λιρών (3,77 δισεκατομμυρίων δολαρίων) αναμένεται να διαθέσει στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, προκειμένου να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη νέα έξαρση της πανδημίας COVID-19.

Η Βρετανία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα στην Ευρώπη από τον νέο κορονοϊό, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων να ξεπερνά τους 45.000.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει δεχτεί κριτική σε διαφορετικά επίπεδα σχετικά με την αντίδρασή της, στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ της καταλογίζεται ότι άργησε στην επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αλλά και ότι απέτυχε να οργανώσει κατάλληλα τη διαδικασία των διαγνωστικών τεστ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Βρετανία έχει χαλαρώσει τους περιορισμούς στην κυκλοφορία, καθώς ο αριθμός των περιστατικών έχει μειωθεί, ενώ η κυβέρνηση υποστηρίζει πως τώρα πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία για μία ενδεχόμενη αύξηση των περιστατικών μόλυνσης στη διάρκεια του χειμώνα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ