Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Συναγερμός στον Καναδά: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα γραφεία της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft (video)

Βίντεο έδειχναν δεκάδες ανθρώπους να βρίσκονται στην ταράτσα του κτηρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Μόντρεαλ, στην έδρα της γαλλικής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft, καθώς υπήρχαν πληροφορίες – που στη συνέχεια αποδείχθηκαν λανθασμένες – ότι δεκάδες εργαζόμενοι βρίσκονταν σε καθεστώς ομηρείας. Μετά από κάποια ώρα και ενώ η αστυνομία δεν εντόπισε κάποια απειλή, οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από τα γραφεία και επέστρεψαν σπίτι τους.

Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι είναι σε εξέλιξη αυτή η επιχείρηση και ότι οι αρχές επί του παρόντος «επαληθεύουν τις πληροφορίες». «Ζητάμε από τον κόσμο να αποφεύγει αυτόν τον τομέα», πρόσθεσε.

Το κανάλι LCN έδειξε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πολλές δεκάδες άνθρωποι αποκλεισμένοι στη στέγη του κτιρίου όπου έχει την έδρα της η Ubisoft και έκανε λόγο για «πιθανή ομηρεία».

«Αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου» μετά από τηλεφώνημα στο 911, στον αριθμό των επειγόντων περιστατικών, ανέφερε μόνο η αστυνομία.

«Η πληροφορία δεν έχει επαληθευτεί ακόμη. Αστυνομικοί (…) ειδικευμένοι σε τέτοιου είδους επεμβάσεις βρίσκονται επί τόπου και κάνουν επαληθεύσεις. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες», πρόσθεσε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ