Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Έκρηξη σε νεκροταφείο στη Σαουδική Αραβία – Ένας Έλληνας τραυματίας (video)

Κάποιος πέταξε μια χειροβομβίδα στην τελετή που γινόταν στο νεκροταφείο για την «Ημέρα Μνήμης» στην Τζέντα - Συνολικά τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκρηξη σημειώθηκε σε μη μουσουλμανικό νεκροταφείο στη Σαουδική Αραβία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συνολικά τέσσερις τραυματίες, με τον έναν να είναι Έλληνας.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, κάποιος πέταξε μια χειροβομβίδα στην τελετή που γινόταν στο νεκροταφείο για την «Ημέρα Μνήμης» (11η Νοεμβρίου), και στο οποίο ήταν Έλληνες, Γάλλοι, Βρετανοί και άλλοι Ευρωπαίοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες είναι ένας 27χρονος Έλληνας αστυνομικός που υπηρετεί στο προξενείο της Ελλάδας στην Τζέντα.

Όπως αναφέρει το «mag24.gr», ο ίδιος ο Πρέσβης ενημέρωσε την οικογένεια του άτυχου Λαμιώτη αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε στο μηρό και θα κάνει εγχείρηση. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Πρέσβη δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του 27χρονου Λαμιώτη.

Ο δημοσιογράφος George Malbrunot της «Le Figaro», υπογράμμισε ότι η χειροβομβίδα πετάχτηκε πάνω από τοίχο κατά τη διάρκεια της τελετής. Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, από την πλευρά του, κάνει λόγο για «αρκετούς τραυματίες».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ