Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Απίστευτες εικόνες σε αεροπλάνο – Χτύπησε αεροσυνοδό επειδή της ζητούσε να φορέσει μάσκα (video)

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Μαϊάμι προς την Ατλάντα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαδραματίζονται εικόνες τρέλας μέσα σε αεροπλάνο, λόγω της μάσκας που οφείλουν να φορούν οι επιβάτες για τον κορονοϊό. Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες, με εξαγριωμένη γυναίκα να χτυπάει αεροσυνοδό που της έκανε παρατήρηση επειδή φορούσε τη μάσκα στο σαγόνι.

Πρόκειται για μία επεισοδιακή πτήση. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Μαϊάμι προς την Ατλάντα στις 20 Οκτωβρίου και φέρεται να πυροδοτήθηκε αφότου η γυναίκα επιβάτης αρνήθηκε να φορέσει σωστά τη μάσκα της, σύμφωνα με τον «Independent».

Το βίντεο του περιστατικού δείχνει ότι η γυναίκα εξαγριωμένη φωνάζει και χειρονομεί προς το μέλος του πληρώματος καμπίνας και στην συνέχεια την χτυπά. «Δεν έπρεπε να με αγγίξεις. Με έσπρωξες», ακούγεται να λέει η γυναίκα επανειλημμένα, φορώντας τη μάσκα της κάτω από το πηγούνι της, και όχι πάνω από τη μύτη και το στόμα της.

Δύο δημοσιογράφοι στην πτήση δημοσίευσαν την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσιογράφος Katty Kay έγραψε στο Twitter ότι το αεροπλάνο αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πύλη.


«Ο καπετάνιος λέει ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο σε 33 χρόνια εμπειρίας!», είπε η δημοσιογράφος Suzanne Kianpour, η οποία ήταν επίσης στην πτήση.

Πριν από μερικές ημέρες, μια γυναίκα, που αρνιόταν να φορέσει μάσκα μέσα σε αεροπλάνο, ούρλιαζε και φώναζε: «Όλοι θα πεθάνουμε».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ