Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Κορονοϊός: Ο Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα – Τι δήλωσε ο γιατρός του (video)

«Είχε μια ξεκούραστη πρώτη νύχτα στο σπίτι και σήμερα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα Covid-19, μια μερά μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας, ανακοίνωσε την Τρίτη (06/10) ο γιατρός του.

«Είχε μια ξεκούραστη πρώτη νύχτα στο σπίτι και σήμερα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα», υπογράμμισε ο δρ Σον Κόνλεϊ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

Τόνισε πως μια ομάδα γιατρών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον αμερικανό πρόεδρο. «Σε γενική εικόνα, συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά», υπογράμμισε ο Κόνλεϊ. Σημειώνεται ότι εξαπλώνεται στον Λευκό Οίκο ο κορονοϊός, καθώς βρέθηκαν θετικά ακόμη δύο μέλη του προσωπικού.

Τραμπ κορονοϊός Λευκός Οίκος ανακοινώσεις 1

Υπενθυμίζεται ότι έχει προκαλέσει οργή έχει το σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, με τον αμερικανό πρόεδρο να προσπαθεί να υποβαθμίσει την επικινδυνότητα του κορονοϊού, παρομοιάζοντάς τον με την κοινή γρίπη. Είναι χαρακτηριστικό πως η ανάρτηση «χτυπήθηκε» ως παραπλανητική τόσο από το Facebook, όσο όμως και από το Twitter.

Ο «πλανητάρχης» συνεχίζει να αντιμετωπίζει με ανευθυνότητα την πανδημία και με ασέβεια προς τους νεκρούς, που είναι τουλάχιστον 209.000 στις ΗΠΑ. Την ώρα που συνεχίζει να δέχεται σφοδρή κριτική για τις κινήσεις που κάνει, ενώ νοσεί από κορονοϊο, με τον Τύπο να κάνει λόγο για «κινήσεις απελπισίας» και «θεατρινισμούς» του αμερικανού προέδρου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ