Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Με μαύρο εξώφυλλο το TIME για δεύτερη φορά στην ιστορία – Φόρος τιμής για τα θύματα του κορονοϊού

Οι νεκροί της πανδημίας στις ΗΠΑ πλησιάζουν τους 200.000 και για δεύτερη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου περιοδικού τοποθετείται σε μαύρο πλαίσιο, μετά την 11η Σεπτεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το αμερικανικό περιοδικό «TIME» προκάλεσε ξανά αίσθηση, καθώς σε μια κίνηση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στις οικογένειες των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού, κυκλοφορεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του με μαύρο εξώφυλλο. Αυτό συνέβη για δεύτερη φορά στην ιστορία.

Στο εξώφυλλο είναι γραμμένος ο ημερήσιος απολογισμός των ανθρώπων που έχουν χάσει την μάχη με τον κορονοϊό, από τις 29 Φεβρουαρίου, καθώς στις ΗΠΑ οι νεκροί πλησιάζουν τους 200.000.

Όπως έγινε γνωστό, την επιμέλεια του εξωφύλλου ανέλαβε ο καλλιτέχνης John Mavroudis, χρησιμοποιώντας δεδομένα του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. «Πραγματικά ελπίζω αυτό το εξώφυλλο να αφυπνίσει τις συνειδήσεις όσων στέκονται απαθείς μπροστά σε αυτή την καταστροφή. Η επιστήμη και η κοινή λογική αποτελούν την απάντηση σε αυτή την κρίση», ανέφερε ο καλλιτέχνης.

Υπενθυμίζεται ότι το εξώφυλλο του περιοδικού έχει τοποθετηθεί σε μαύρο πλαίσιο μια ακόμα φορά στο παρελθόν. Ήταν μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

time περιοδικό εξώφυλλο μαύρο πλαίσιο 11η Σεπτεμβρίου Δίδυμοι Πύργοι

time περιοδικό εξώφυλλο μαύρο νεκροί πανδημία κορονοϊός 1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ