Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Οι παράδοξες συνέπειες του μεταναστευτικού – Οι Γερμανοί έχουν «εθιστεί» στο πορνό με πρόσφυγες

«Οι Γερμανοί θέλουν να βλέπουν τον ταλαιπωρημένο μετανάστη περισσότερο ταπεινωμένο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από το 2015, όταν και η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υιοθέτησε την πολιτική ανοικτών θυρών για τους σύριους πρόσφυγες, στη χώρα παρουσίασαν ακραία άνθιση οι πορνογραφικές ταινίες με πρωταγωνιστές… πρόσφυγες. Μάλιστα η επιτυχία τους είναι τόσο μεγάλη όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» που πλέον πολλοί κάνουν λόγο για «ψύχωση».

Το φετίχ γνωρίζει τόση επιτυχία που πλεόν στούντιο ερωτικών ταινιών στη Γερμανία ασχολούνται αποκλειστικά με τη λεγόμενη «πορνογραφία των προσφύγων» και την «πορνογραφία του χιτζάμπ». Οι αναζητήσεις της Google για τις δύο κατηγορίες έχουν χτυπήσει «κόκκινο» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ οι δημοφιλείς ιστότοποι που ασχολούνται με σεξουαλικές φαντασίες, όπως YouPorn και Pornhub, απαριθμούν εκατοντάδες σχετικά κλιπ.

«Οι Γερμανοί θέλουν να βλέπουν τον ταλαιπωρημένο μετανάστη περισσότερο ταπεινωμένο», δηλώνουν οι ειδικοί σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν το φαινόμενο. Στις πορνογραφικές ταινίες των προσφύγων, οι περισσότερες δείχνουν ηθοποιούς από τη Μέση Ανατολή που να είναι υπόδουλοι λευκών αρσενικών. «Ορισμένες από τις ταινίες είναι στην αραβική γλώσσα. Αυτό θεωρείται ως μια ακόμη προσπάθεια να παρουσιαστούν οι μετανάστες ως μυστηριώδη αντικείμενα σεξουαλικού πόθου», αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γερμανού ανθρωπολόγου Γιάκομπ Παστέτερ στο δίκτυο «InfoMigrants», η σεξουαλικότητα είναι «ένα μέσο για να εξοικειωθεί κανείς με πράγματα που του είναι ξένα».

«Οι άνθρωποι θέλουν να βιώσουν τουλάχιστον μία στοιχειώδη σχέση μεταξύ των σεξουαλικών πράξεων που βλέπουν και των θεμάτων της καθημερινής ζωής, όπως συμβαίνει με την πορνογραφία των προσφύγων. Για τον λόγο αυτόν και το πορνό των προσφύγων γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο στη Γερμανία».

«Το περιεχόμενο είναι συνήθως ιδιαίτερα υποτιμητικό για τις γυναίκες, όπου εμφανίζονται να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση για λίγα χρήματα ή επειδή δεν έχουν τη δύναμη να αρνηθούν να υποκύψουν στις επιταγές του άνδρα-Ευρωπαίου. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η αύξηση αυτή της αναζήτησης του συγκεκριμένου είδους πορνό σχετίζεται με την επιθυμία των Γερμανών να βλέπουν τους πρόσφυγες να εξευτελίζονται ακόμα περισσότερο», γράφει η εφημερίδα «The Sun».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ