Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Megxit: Χάρι και Μέγκαν διώχνουν τους υπαλλήλους – «Δεν θα σας χρειαστούμε άλλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο Παλάτι, μετά την απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν των βασιλικών τους καθηκόντων και να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά, και μάλιστα…με τις ευλογίες της βασίλισσας!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το προσωπικό που εργαζόταν στο Frogmore, την οικία του Χάρι και της Μέγκαν ειδοποιήθηκε ότι θα πρέπει να φύγει.

Το πολυτελές σπίτι, που τους έκανε δώρο γάμου η βασίλισσα Ελισάβετ και για το οποίο η Μέγκαν δαπάνησε πάνω από 2,5 εκ. λίρες για να το ανακαινίσει, δεν θα κατοικηθεί ποτέ ξανά από το ζευγάρι. Εξάλλου, οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Καναδά και η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά για να ζήσει στη Βρετανία για μεγάλο διάστημα.

Τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι -ο οικονόμος του σπιτιού και ένας καθαριστής- μεταφέρονται σε άλλα καθήκοντα εντός της οικογένειας της Βασίλισσας. Άλλα μέλη του προσωπικού που χρησιμοποιούνταν ad hoc από το ζευγάρι, όπως οι σεφ, οι καμαριέρες και γκρουμ, ενημερώθηκαν ότι δεν θα χρειαστούν πλέον τις υπηρεσίες τους. Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν λειτουργούσαν το Frogmore, στο κτήμα Windsor της Βασίλισσας, με ελάχιστο μόνιμο προσωπικό και κανείς δεν απολύθηκε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ