Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που τουρίστες «εκτοξεύονται» έξω από λεωφορείο κατά τη σύγκρουση

Τραυματίστηκαν όλοι, οι τρεις από αυτούς σοβαρά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη στιγμή της σύγκρουσης ενός λεωφορείου που μετέφερε οκτώ βρετανούς τουρίστες κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας στην Ταϊλάνδη. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι επιβαίνοντες «εκτοξεύτηκαν» εκτός οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο νοσοκομείο, οι τρεις από αυτούς σοβαρά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υλικό από κάμερα κυκλοφορίας δείχνει το ασημί όχημα να ξεφεύγει της πορείας του αφού μια ρόδα σκάει, και να περιστρέφεται εκτός ελέγχου, προσκρούοντας στην κεντρική μπάρα του δρόμου. Ο οδηγός του λεωφορείου υπέστη τραύματα στο δεξί του πόδι και τη μύτη και επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία ανέφερε ότι το πίσω αριστερά λάστιχο του οχήματος εξερράγη και έχασε τον έλεγχο του βαν, προσκρούοντας στην μπάρα της κεντρικής νησίδας.

Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι ήλεγξε το υλικό από την κάμερα και το σημείο του ατυχήματος. «Τα στοιχεία που μας έδωσε ο οδηγός ταιριάζουν με το οπτικό υλικό, που δείχνει το λάστιχο να σκάει απότομα και να προκαλεί τη σύγκρουση. Δεν έτρεχε ούτε οδηγούσε επικίνδυνα, αλλά θα ελέγξουμε το όχημα για να δούμε αν υπάρχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά» είπε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ