Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Η Τζίτζι Χαντίν πιθανή ένορκος στη δίκη του Γουάινστιν για βιασμό – Αντιμέτωπος με τα ισόβια ο παραγωγός

Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δύο γυναίκες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεκάδες πιθανοί ένορκοι εμφανίστηκαν σήμερα σε δικαστήριο του Μανχάταν για τη δίκη του πρώην παραγωγού του Hollywoood, Χάρβεϊ Γουάινστιν, μεταξύ των οποίων και το διάσημο μοντέλο, Τζίτζι Χαντίτ.

Η δίκη του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα της βιομηχανίας του θεάματος εισήλθε στη δεύτερη εβδομάδα της, ενώ ο δικαστής και οι δικηγόροι στην υπόθεση προσπαθούν να επιλέξουν μια ομάδα 12 αμερόληπτων Νεοϋορκέζων που θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Η Χαντίτ είπε στον δικαστή Τζέιμς Μπερκ, που προεδρεύει, ότι είχε συναντήσει τον Γουάινστιν κατά το παρελθόν, όπως και την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ, που ενδέχεται να κληθεί ως μάρτυρας ή το όνομά της να αναφερθεί κατά τη διάρκεια της δίκης. Παρά το γεγονός αυτό, η καλλονή διαβεβαίωσε ότι μπορεί να παραμείνει αμερόληπτη. «Νομίζω ότι μπορώ ακόμη να παραμείνω ανοικτόμυαλη ενώπιον όλων των γεγονότων» υπογράμμισε το μοντέλο.

Δεκάδες άλλοι πιθανοί ένορκοι απορρίφθηκαν, αφού είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικοί, χωρίς να δώσουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Ο 67χρονος έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες ότι επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών και βρίσκεται αντιμέτωπος με την ισόβια κάθειρξη. Η δίκη του ξεκίνησε την 6η Ιανουαρίου και μπορεί να διαρκέσει έως και 2 μήνες.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ