Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν – Τι καταγγέλλει η μητέρα του, 28 χρόνια μετά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μητέρα του μικρού Μπεν Νίντχαμ, ο οποίος χάθηκε πριν 28 χρόνια στην Κω και εικάζεται πως σκοτώθηκε, ξέσπασε την Πέμπτη 11 Απριλίου και αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δε βρέθηκε ποτέ DNA του παιδιού.

Η ίδια μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Mirror καταλήγει σε ένα συμπέρασμα που όπως λέει, βρίσκει σύμφωνη και την αστυνομία. Αυτό είναι πως όποιοι σκότωσαν το παιδί το έκρυψαν μέσα σε βαρέλι με πετρέλαιο.

Ο Μπεν ήταν μόλις 21 μηνών  όταν εξαφανίστηκε το  1991,  και σύμφωνα με τις επικρατούσες εικασίες, σκοτώθηκε πιθανότατα από εκσκαφέα. Στην συνέχεια τον μετέφεραν και τον έκρυψαν σε βαρέλι πετρελαίου προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη του.Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μητέρα του.

Το παιδί εθεάθη τελευταία φορά σε αγροικία, κοντά στην οποία, σύμφωνα με τα ευρήματα των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, υπήρχαν βαρέλια με πετρέλαιο. Στο σημείο, οι εκσκαφές έφεραν στο φως ένα παιδικό σανδάλι και ένα αυτοκινητάκι. Βρέθηκαν ίχνη αίματος. Δεν υπήρχαν ωστόσο ίχνη DNA. Γεγονός που σύμφωνα με την μητέρα του αγοριού ενισχύει τη θεωρία του βαρελιού.

Η εκδοχή για το ατύχημα με εκσκαφέα αποδίδεται στην παραδοχή που φέρεται να έκανε ο ίδιος ο χειριστής του μηχανήματος λίγο πριν πεθάνει, πριν από μερικά χρόνια. Η Κέρι πιστεύει ωστόσο ότι υπάρχει μια «συνωμοσία σιωπής» προκειμένου να μη βγει ποτέ στο φως τι πραγματικά συνέβη.

«Μας αξίζει να μάθουμε την αλήθεια. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» λέει κλείνοντας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ