Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Θλίψη: Ανήλικο παιδί διάβαζε στον δρόμο γιατί στο σπίτι δεν είχαν ρεύμα (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα βίντεο που αποτυπώνει την ανέχεια και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ένα 10χρονο αγόρι στο Περού, το οποίο αναγκάζεται να κάθεται και να διαβάζει στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του, κάτω από μία κολόνα, καθώς στο σπίτι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από τις Αρχές της πόλης Moche. Αυτές εντόπισαν τον Víctor Martín Angulo Córdoba τον προηγούμενο μήνα, κατά τη διάρκεια ελέγχου. Ο ανήλικος καθόταν στην άκρη ενός πεζοδρομίου και όταν τον πλησίασαν είδαν διασκορπισμένα βιβλία και τετράδια.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κατάφεραν να εντοπίσουν τον μικρό και την οικογένειά του και να μιλήσουν με τη μητέρα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η οικογένεια του 10χρονου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είναι ικανή να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα. Τα βράδια, χρησιμοποιούν ένα μικρό κερί για να φωτίσει ο χώρος.

Ο Víctor δεν κατάφερνε να τελειώσει τις εργασίες του με το φως του κεριού και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το φως του δρόμου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ