Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν την καθυστέρηση – Ζητούν άλλους τρεις μήνες για το πόρισμα Κατσίφα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται η καθυστέρηση από τις αλβανικές αρχές, σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς ζητούν άλλους τρεις μήνες για να ολοκληρώσουν την έρευνα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR, η Εισαγγελία Τιράνων καθυστερεί το πόρισμα για τον θάνατο του Κατσίφα, με τη δικαιολογία ότι πρέπει να γίνουν και άλλες έρευνες. Παράλληλα, ζητά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του νεκρού.

«Κατηγορούμενος μετά θάνατον; Δε γίνεται. Δεν διέπραξε ποινικό αδίκημα», λέει η αδερφή του Κατσίφα, Ερμιόνη. «Γιατί δεν έγινε άρση της ΡΕΝΕΑ και του ελικοπτέρου και όλων των χειριστών;», λέει ο σύντροφος της αδελφής του Κωνσταντίνου, Τιμολέων Γεωργίου.

Ο αλβανός εισαγγελέας έχει ήδη στα χέρια του την ιατροδικαστική και τη βαλλιστική έκθεση. Έχει πάρει καταθέσεις από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, ενώ έχουν παραδοθεί και τα πρακτικά των συνομιλίων.

Εντύπωση προκαλεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κανένα βίντεο, που να δείχνει τι ακριβώς συνέβη στις 28 Οκτωβρίου στις Βουλιαράτες.

Ξεσπά ο πατέρας του Κατσίφα

«Να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγάλουν αυτοί. Πίεση… μας ασκούν ψυχολογική πίεση», λέει ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Κατσίφας.

«Με προβληματίζει, αλλά δε με εκπλήσσει. Να θυμίσω με πόση μεγάλη καθυστέρηση παραδόθηκε η σορός του», προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας, Ευθύμιος Ναυρίδης.

(star.gr)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ