Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ο πάπας Φραγκίσκος «τερμάτισε» το coolness του – Πήγε στο «βλάσφημο» Jesus Christ Superstar

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πόσο «cool» και διαφορετικός είναι από τους προκατόχους του έδειξε για ακόμη μια φορά ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος παραβρέθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε μία παράσταση του «Jesus Christ Superstar» που παίζονταν στο Teatro Sistina στη Ρώμη.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το Page Six σε ρεπορτάζ του. Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα του περιοδικού ένας μουσικός ιστορικός μίλησε για τη σημασία της παπικής επίσκεψης στο μιούζικαλ των Άντριου Λόιντ Γουέμπερ και Τιμ Ράις.

«Πηγαίνοντας πίσω, από την πρώτη του παρουσίαση στο κοινό, μια μικρή, αλλά ηχηρή ομάδα, χαρακτήρισε το”Jesus Christ Superstar” ως βλάσφημο… η παράσταση απαγορεύτηκε, έστω και για λίγο ακόμα και από το BBC ως “ιερόσυλο  για την Αγγλία».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο πάπας «αγάπησε τόσο πολύ την παράσταση, που στη συνέχεια έδωσε ευλογία στον Τεντ Νίλι και στους υπόλοιπους ηθοποιούς».

Ο ηθοποιός στις αρχές του μήνα τουίταρε στον προσωπικό του λογαριασμό: «#JesusChristSuperstar συναντά τον Πάπα! Είμαι για πάντα ευγνώμων γι αυτή την ευλογημένη εμπειρία! Παρακολουθήστε τη συνάντησή μας με τον πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ