Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Δοκιμασία «πρόκληση»: Εταιρία πληρώνει 100.000 δολάρια αν αφήσεις το smartphone σου για έναν χρόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερα κερδοφόρα δοκιμασία προσφέρει μια εταιρία εμφιαλωμένου νερού. Πληρώνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να απαρνηθεί κάποιος το smartphone του για έναν ολόκληρο χρόνο. Συνολικά προσφέρει 100.000 ευρώ σε όποιος προσφερθεί για 12 μήνες να μην κάνει χρήση του κινητού του.

«Ξέρεις ότι ένας στους δύο ανθρώπους λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους; Σπάσε τον κύκλο με λύσεις για ζωή χωρίς σκρολάρισμα» γράφει η Vitamin Water. «Πως μπορώ να μπω; Είναι απλό! Μοιράσου στο twitter ή στο instagram τι θα κάνεις αντί να σκρολάρεις. Μείνε ένα χρόνο χωρίς σκρολάρισμα, απόδειξέ το και μπορεί να κερδίσεις 100.000 δολάρια. Ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα (κοιτάξτε τους κανονισμούς μας. Περιλαμβάνεται τεστ ανίχνευσης ψεύδους)».


Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι η 7η Ιανουαρίου ενώ ακόμα και κάποιος που θα αντέξει χωρίς κινητό για έξι μήνες μπορεί να κερδίσει 10.000 δολάρια. Ο «εκλεκτός» που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία θα επιλεγεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ