Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ινδία: εγκλωβισμένος 10χρονος σε πηγάδι 24 μέτρων εδώ και τέσσερις ημέρες !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο 10χρονος Ραούλ Σάχου έχει εγκλωβιστεί εδώ και τέσσερις συνεχόμενες μέρες σε ένα πηγάδι βάθους 24 μέτρων ενώ ταυτόχρονα οι Ινδοί διασώστες προσπαθούν σκληρά να τον ελευθερώσουν .

Το 10χρονο αγόρι έπεσε την Παρασκευή σε ένα στενό πηγάδι βάθους 24 μέτρων όταν έπαιζε στην πίσω αυλή του σπιτιού του στην Τσαντισγκάρ.

Με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων και γερανών, οι στρατιώτες και τα μέλη της ινδικής υπηρεσίας, αγωνίζονται να ανοίξουν ένα τούνελ δίπλα απο το πηγάδι.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Rashmi Drolia, η διάσωση του μικρού αγοριού συνεχίζεται αργά και προσεκτικά με λεπτομέριες ώστε ο μικρός Ραούλ να βγεί απο το πηγάδι με ασφάλεια.

Ο Βιτζάι Αγκραουάλ επικεφαλής της αστυνομίας της Τζανγκίρ ανακοίνωσε πως το παιδί «αντιδρά καλά», καθώς οι διασώστες έχουν τοποθετήσει μια κάμερα ώστε να παρακολουθούν την κατάσταση και τις κινήσεις του αγριού.

Ομολόγισε επίσης ότι “Καθώς το αγόρι δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να ακούσει, αντιμετωπίζουμε μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση”.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ραούλ δέχεται οξηγώνο με την βοήθεια ενός σωλήνα, όμως λόγω των σκληρών πετρωμάτων που υπάρχουν στην περιοχή η διάνοιξη του τούνελ θα καθυστερήσει.

Ο πρωθυπουργός του Τσατίσγκαρ, ο Μπουπές Μπάγκελ, δήλωσε ότι πιστεύει πως το αγόρι θα σωθεί, επισημαίνοντας στο Twitter ότι έχει φάει μία μπανάνα την οποία κατάφεραν να τους δώσουν οι διασώστες.

Η αλήθεια είναι ότι τα δυστυχήματα με παιδιά στα πηγάδια στα χωριά της Ινδίας είναι συχνό φαινόμενο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ