Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Γέννησε στην τουαλέτα αεροπλάνου και πέταξε το μωρό στον κάδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποτροπιασμό προκαλεί μια υπόθεση εγκατάλειψης ενός νεογέννητου μωρού στον Μαυρίκιο. Μια 20χρονη γέννησε, κατά την διάρκεια πτήσης, στην τουαλέτα αεροπλάνου, και στη συνέχεια το παράτησε το βρέφος στον κάδο!

Το τραγικό αυτό περιστατικό, σημειώθηκε την 1η Ιανουαρίου του 2022 σε αεροσκάφος της Air Mauritius, μετά από πτήση από την Μαδαγασκάρη στον Μαυρίκιο. Το βρέφος εντοπίστηκε από υπαλλήλους της εταιρίας όταν μετά την πτήση έκαναν τον τυπικό έλεγχο στο αεροπλάνο.

Οι υπάλληλοι παρατήρησαν ότι ο κάδος στην τουαλέτα του αεροπλάνου είχε πολλά ματωμένα χαρτιά, γεγονός που τους προβλημάτισε. Ψάχνοντας βαθύτερα στον κάδο ανακάλυψαν ένα νεογέννητο μωράκι το οποίο κάποιος είχε πετάξει. Το παιδάκι ήταν γυμνό, πεινούσε και μόλις κατάλαβε ανθρώπινη παρουσία δίπλα του άρχισε να κλαίει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί εντόπισαν και εξέτασαν έναν έναν τους επιβάτες της πτήσης. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη μιας 20χρονης γυναίκας από τη Μαδαγασκάρη, η οποία αρχικά αρνιόταν ότι γέννησε και ότι είχε παιδί μέχρι που την εξέτασε γιατρός και αποφάνθηκε ότι η συγκεκριμένη γέννησε πρόσφατα.

Τότε η νεαρή γυναίκα που εργάζεται στον Μαυρίκιο, παραδέχτηκε τα πάντα στις Αρχές και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μόλις πάρει εξιτήριο θα της απαγγελθούν κατηγορίες για εγκατάλειψη νεογέννητου. Τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ