Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά… ενός έτους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυο μωράκια αν και γεννήθηκαν σε διαφορετικά έτη, έχουν μεταξύ τους 15 λεπτά διαφορά. Το ένα γεννήθηκε στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου του 2021 και το άλλο, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2022.

Αυτό σημαίνει ότι τα γενέθλια τους, αν και δίδυμα, είναι σε διαφορετικό χρόνο, διαφορετικό μήνα και διαφορετική μέρα.

Η Φατιμά Μαδριγάλ είπε στον σύζυγο της Ρόμπερτ Τρουχίλιο ότι την έπιασαν οι πόνοι κι  εκείνος την μετέφερε το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, στο Natividad Medical Center, στο Σαλίνας της Καλιφόρνια.

Η γυναίκα ύστερα από λίγες ώρες γέννησε φυσιολογικά. Όμως το πρώτο μωράκι ο Αλφρέδο – Αντόνιο γεννήθηκε στις 23.45 το βράδυ και λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και η αδερφή του η Αϊλίν – Γιολάντα. Μόλις είχε αλλάξει όχι μόνο η μέρα, αλλά ο μήνας και ο χρόνος!

Η Φατιμά ανέφερε: «Είναι απίστευτο, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μητέρα. Βέβαια μου ακούγεται τρελό ότι τα μωρά μου αν και δίδυμα έχουν διαφορετικές ημερομηνίες γενέθλια».

Η Άννα Αμπρίλ Αρίας, μαιευτήρας, με τη σειρά της δήλωσε πρόκειται για μια από τις πιο αξιομνημόνευτες γέννες που έκανε ποτέ. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην Ιντιάνα το 2020, όταν μία μητέρα γέννησε με διαφορά μισής ώρας τα δίδυμά της, το ένα στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 και το άλλο των πρώτη Ιανουαρίου του 2020.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καταγράφονται περίπου 120.000 γεννήσεις διδύμων κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, ποσοστό λίγο πάνω του 3% όλων των γεννήσεων.

Τα δίδυμα Αλφρέδο και Αϊλίν έχουν άλλα τρία αδέρφια- δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Η μητέρα λέει πως ο μεγαλύτερος γιος της κατενθουσιάστηκε που απέκτησε αδερφό, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια ανυπομονεί να γνωρίσει τα καινούργια μέλη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ