Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Διοργάνωσαν παράνομο σεξουαλικό όργιο με 70 άτομα αλλά τους έκανε «τσακωτούς» η αστυνομία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμμετέχοντας σε όργιο είχαν αποφασίσει να περάσουν τις πρώτες ώρες της πρωτοχρονιάς περίπου 70 άτομα στην Ισπανία, ωστόσο ένα λάθος κουδούνι φαίνεται να τους πρόδωσε και να οδήγησε την αστυνομία έξω από την πόρτα τους.

Σύμφωνα με την dailymail, το σεξουαλικό όργιο οργανώθηκε από ένα γκρουπ Αμερικανών, οι οποίοι προσέλαβαν ιερόδουλες για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους.

την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες, στους οποίους χτύπησαν την πόρτα κατά λάθος, κάποιοι που ήθελαν να συμμετέχουν στο όργιο. Έτσι, αποκαλύφθηκε το πάρτι του σεξ.

Μέτα την επέμβαση των αστυνομικών που χάλασαν το πάρτι, αποκαλύφθηκε ότι στο όργιο συμμετείχαν περίπου 70 άτομα…

Δυο από τους προσκεκλημένους, μπέρδεψαν τα σπίτια και άρχισαν να χτυπάνε επίμονα το κουδούνι ενός άλλου διαμερίσματος σε άλλον όροφο.

Ο ιδιοκτήτης τους είδε από το θυροτηλέφωνο, του ήταν άγνωστοι, φοβήθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατέφτασε ένα περιπολικό. Οι δυο προσκεκλημένοι τα έχασαν και άρχισαν να λένε με κάθε λεπτομέρεια που γίνεται το πάρτι και πόσοι συμμετέχουν.

Αυτό όμως ήταν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό καθώς στην Ισπανία, το όριο των ανθρώπων που μπορούσαν να γιορτάσουν μαζί την πρωτοχρονιά σε κλειστό χώρο, ήταν 10 άτομα. Όπως αναφέρει η El Mundo οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ήταν τουλάχιστον 70 άτομα γυμνά που συμμετείχαν στο όργιο χωρίς να υπάρχει καμία προφύλαξη για την εξάπλωση της πανδημίας.

Προσήχθησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον όργιο, μαζί με τους διοργανωτές οι οποίοι μάλιστα αποκάλυψαν πως ακόμη και ο ιδιοκτήτης που τους νοίκιασε το σπίτι, γνώριζε τι θα συμβεί και τους το νοίκιασε με την προϋπόθεση να περνούσε κάποια στιγμή και εκείνος το βράδυ από εκεί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ