Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε καραντίνα εν ώρα πτήσης στην τουαλέτα του αεροπλάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε καραντίνα στην τουαλέτα του αεροπλάνου αναγκάστηκε να μπει μια δασκάλα από το Σικάγο των ΗΠΑ, και η περιπέτειά της κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Η Μαρίζα, δασκάλα από το Σικάγο, μπήκε σε καραντίνα μέσα στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό εν ώρα πτήσης. Η ίδια σημειώνει σε επεξηγηματικό της σχόλιο στο Tik Tok πως έκανε δύο μοριακά τεστ που βγήκαν αρνητικά. Επιβιβάστηκε κανονικά στην πτήση της αλλά επειδή ένιωθε ξηρό τον λαιμό της, έκανε ένα self τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και έτσι έπρεπε να απομονωθεί από τους υπόλοιπους επιβάτες.

@marisaefotieo

Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. luxuryliving imsolucky covid vaccinated fyp viralvideotiktok quarantine

♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz

Η ίδια κατέληξε στην Ισλανδία για να περάσει την καραντίνα της, καθώς ταξίδευε με Iceland Air και πέρασε 4 ώρες μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Μάλιστα, η Μαρίζα τράβηξε βίντεο καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας της στο ξενοδοχείο της ισλανδικής πρωτεύουσας.

@marisaefotieo

UPDATE: We LOVE Rocky from @icelandair.is she makes the world a happier place 🧿 christmas sunnyday vaccinated covid quarantine fyp viralvideo

♬ Sunny Day – Ramol

Περιέγραψε το πώς περνάει την ημέρα της αλλά και την προσωπική σχέση που ανέπτυξε με μια από τις αεροσυνοδούς, η οποία της έστελνε ψώνια από σούπερ μάρκετ αλλά και λουλούδια για να της φτιάξει τη διάθεση. «Ήταν ένας άγγελος», δήλωσε η Μαρίζα στο Today Show.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ