Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Τραγωδία: Πέρασε την κόρη του για κλέφτη και την πυροβόλησε – Νεκρή η 16χρονη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πατέρας της 16χρονης Τζενέι, την πέρασε για διαρρήκτη, με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό της. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. 

Οι γείτονες σε συνοικία του Κολόμπους στο Οχάιο, περιγράφουν τους δυο γονείς γονατισμένους πάνω από το νεκρό παιδί τους και σε κατάσταση σοκ, να το εκλιπαρούν να σηκωθεί. Δυστυχώς όμως το 16χρονο κορίτσι είχε πεθάνει από τα τραύματα που του προκάλεσαν οι σφαίρες.

Το κορίτσι λεγόταν Τζενέι και το περιστατικό συνέβη το πρωί στις 4:30. Η γειτονιά έχει συγκλονιστεί και μάλιστα στην ίδια περιοχή σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων στις 7 Δεκεμβρίου έχασαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ληστείας από αδέσποτες σφαίρες άλλα 2 παιδιά ηλικίας 6 και 9 ετών.

Αξιωματικός της αστυνομίας μίλησε στο τοπικό κανάλι ABC6 και αφού περιέγραψε το περιστατικό έδωσε μια συμβουλη προς όλους όσοι οπλοφορούν – και δεν είναι λίγοι στις ΗΠΑ– «Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε αυτοί που θα τραβήξετε τη σκανδάλη, είναι πραγματικά σημαντικό να γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος σας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ