Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Συγκλονιστική ιστορία: Καρκινοπαθής μητέρα δύο παιδιών πέθανε από κορονοϊό αφού την κόλλησε ο αρνητής σύντροφός της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια συγκλονιστική ιστορία μεταφέρει η Ελληνίδα γιατρός Χρυσούλα Παπαγεωργίου, η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο στο Παρίσι.

Η κ. Παπαγεωργίου είδε να καταλήγει μετά από άνιση μάχη με τον κορονοϊό νεαρή καρκινοπαθής γυναίκα, μητέρα διδύμων, η οποία και αν τριπλά εμβολιασμένη κόλλησε από τον αρνητή άντρα της και νόσησε βαριά.

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Παπαγεωργίου:

Θα διηγηθώ ( πρώτη φορά) μια ιστορία προσωπική που με έχει διαλύσει. Ασθενής ετών 28, γυναίκα , καρκινοπαθής . Την ξέρω εδώ και 3 χρόνια. Την αγαπάμε όλοι πολύ στο τμήμα Παλεύει με ένα ατελείωτο κουράγιο εδώ και τρία χρόνια. Καρκίνος σε ύφεση. Πάει καλά, χαίρεται τα δίδυμα της. Τρία χρόνια χειρουργεία και χημειοθεραπείες και ζει , δουλεύει όταν μπορεί, γράφει και σε σάιτ ιστορίες άστειες για ανθρώπους με χρόνια νοσήματα. Άνθρωπος τρομερός. Εμβολιασμένη με 3 δόσεις. Προσέχει πάρα πολύ .

Σύντροφος αθλητικός, υπέρ της φυσικής νόσησης, της ανόσιας αγέλης, των θεραπειών που μας κρύβει η big pharma κτλ. Κατά του εμβολιασμού.

Ο άντρας κολλάει COVID με συμπτώματα κλασσικής ‘ γρίπης ‘ πριν 20 μέρες. Όλα καλά. Όμως το μεταδίδει στην γυναίκα του. Την φέρνουν με ήπιο πυρετό στο νοσοκομείο. Ανοσολογική αντίδραση στους 3 εμβολιασμούς ελάχιστη. Της δίνουν μονοκλωνικά αντισώματα προληπτικά , όπως πρέπει , στην έναρξη των συμπτωμάτων. Δεν απαντάει. Κάνουν όλες τις θεραπείες. Δεν απαντάει. Κατέληξε χθες βράδυ με 2 δίδυμα στο σπίτι και έναν σύντροφο που της υποσχέθηκε , όταν αυτή έμπαινε στο νοσοκομείο, να εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά του. Έχουμε διαλυθεί όλοι. Κοινωνία χωρίς συλλογική προσπάθεια , δεν είναι κοινωνία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ