Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

«Δεν το μετανιώνω» λέει ο Αμερικανός που έβρισε στον αέρα τον Τζο Μπάιντεν 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ηταν ένα αστείο, δεν το μετανιώνω» δηλώσε ο Τζάρεντ Σμεκ, ο πατέρας από το Όρεγκον που έβρισε τον πρόεδρο της Αμερικής Τζο Μπάιντεν, στον αέρα, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων τηλεφωνημάτων σε τύχαια πρόσωπα στις ΗΠΑ που κάνει ο πρόεδρος την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μαζί με την σύζυγό του Τζιλ παρακολουθούσαν την βόλτα του Άγιου Βασίλη στις ΗΠΑ μέσω του δικτύου Νorad και συνδέονταν τηλεφωνικά με διάφορους πολίτες σε όλη την επικράτεια. Οταν ο Αγιος Βασίλης περνούσε πάνω από το χιονισμένο Όρεγκον στην άλλη γραμμή βρέθηκε ο Τζάρεντ Σμεκ, πατέρας τεσσάρων παιδιών για να ανταλλάξει ευχές με το προεδρικό ζεύγος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για λίγο με τα παιδιά και έπειτα αντάλλαξε λίγα λόγια με τον Σμεκ.  Κλείνοντας τη συνομιλία, του ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» με τον Σμερκ να απαντάει «σας εύχομαι κι εσάς καλά Χριστούγεννα» και να κλείνει με τη φράση «Let’s go Brandon».

«Let’s go Brandon» είναι κωδικοποιημένη βρισιά για τον Mπάιντεν. Πέραν των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ, αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί πρώτης τάξης έχουν χρησιμοποιήσει  τη συγκεκριμένη φράση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ