Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ένας άνδρας από το Σίδνεϊ θησαύρισε, γράφοντας… βιογραφικά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άντριου Τσονγκ, 27 χρόνων, εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο στην Αυστραλία. Αν κι ο μισθός του δεν ήταν αμελητέος, καθώς κέρδιζε περίπου 120.000 δολάρια τον χρόνο αποφάσισε πως θέλει, να γίνει επιχειρηματίας.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, δοκίμασε την τύχη του στην πώληση πουκαμίσων και δεν πήγε καλά, μετά στη διδασκαλία χορού και στην προσφορά υπηρεσιών μάρκετινγκ σε μικρές επιχειρήσεις αλλά παρά τις ατυχίες, που είχε δεν άλλαξε γνώμη.

Επέμεινε και το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε και στράφηκε τελικά στους ανθρώπους, που αναζητούσαν εργασία. Γράφτηκε στο Fiverr, μία παγκόσμια πλατφόρμα υπηρεσιών ανεξάρτητων επαγγελματιών, που αναζητούσαν εργασία. Για ένα μήνα σχεδόν δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του αλλά δεν απογοητεύτηκε.

Στην αρχή χρέωνε 5 δολάρια, όμως, σήμερα το εγχείρημα έχει τέτοια επιτυχία, που χρεώνει έως και 100 δολάρια, για τη συγγραφή ενός βιογραφικού.

Στα μέσα του 2020 ενώ πολλοί επιχειρηματίες έκλαιγαν, λόγω της πανδημίας ο κ. Τσονγκ είδε το εισόδημά του να εκτοξεύεται.

Στρατιές νέων και μεγαλύτερων ανθρώπων πλημμύρισαν το γραφείο του. Με τη συγγραφή βιογραφικών κατόρθωσε να κερδίσει 400.000 δολάρια μέσα σε μόλις 18 μήνες και να έχει μία δική του εταιρεία με περίπου 15 άτομα.

Το προσωπικό του εισόδημα πια από τα 120.000 δολάρια τον χρόνο ανέρχεται πλέον κοντά στα 200.000 δολάρια κι έχει ανοδική πορεία. Πλέον έχει πελάτες σε 87 χώρες με τη μικρή ομάδα, που έχει συστήσει και φτιάχνει βιογραφικά, αποδεικνύοντας τελικά πως δεν θέλει κόπο αλλά θέλει τρόπο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ