Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Μετάνοιωσε η αστυνομικός για τον σέξι χορό πάνω στον υπαρχηγό – «Ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με την αστυνομικό, Vera Mekuli που χάρισε στον υπαρχηγό της έναν αισθησιακό χορό σε πάρτι. Πλέον δηλώνει μετανιωμένη και πως «ντρέπεται» για την πράξη της. 

Η 26χρονη από την Νέα Υόρκη περιγράφει τον εαυτό της ως άτομο με υψηλά κίνητρα και αποφασιστικότητα. Εντάχθηκε στην υπηρεσία των ΗΠΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ πριν μπει στους κόλπους της αμερικανικής αστυνομίας η Vera Mekuli εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια στο «Big Apple», όπως γράφει η Daily Mail.

Στο προφίλ της στο LinkedIn, που πλέον έχει διαγράψει, η 26χρονη έγραφε: «Η επιτυχία δεν έρχεται χωρίς αποτυχία. Έμαθα σε πολύ νεαρή ηλικία ότι η επιτυχία, ο πλούτος και οι ευκαιρίες δεν σου δίνονται έτσι απλά, αλλά κερδίζονται με σκληρή δουλειά και χρόνο. Έχω αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο που μου έχει έρθει. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους και πάντα βάζω τους άλλους πάνω από τον εαυτό μου».

vera22

Η ίδια μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο δεν έχει βγει δημόσια να μιλήσει ωστόσο στη «New York Post» μίλησε ο πατέρας της, ο οποίος είπε πως η κόρη του είναι πολύ απογοητευμένη. «Μου είπε: Μπαμπά, έκανα ένα λάθος: Ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα. Ντρόπιασα την οικογένεια», και πρόσθεσε πως η κόρη του είναι νέα, ο υπάρχηγός της είναι παντρεμένος και πως θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα. Ο πατέρας της 26χρονης δήλωσε πως σκοπεύει να προχωρήσει σε μηνύσεις.

asoop

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ