Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Γερμανία: Ρεκόρ με 444 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ένα σπίτι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα ζευγάρι στην Γερμανία, τα τελευταία δύο χρόνια καταρρίπτει ξανά και ξανά το ρεκόρ για τα «περισσότερα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ένα μέρος».

Η Susanne και ο Thomas Jeromin κατέρριψαν το ρεκόρ με 444 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ένα μόνο μέρος και συγκεκριμένα μέσα στο 100 τ.μ. σπίτι τους στη Γερμανία. Η οικογένεια είπε ότι το ρεκόρ αποδεικνύει πως «δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο εκτός από τους δικού σου τέσσερις τοίχους όπου στήνεται ένας μεγάλος αριθμός στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα».

Οι ετοιμασίες αρχίζουν από νωρίς, καθώς η οικογένεια συγκεντρώνει και διακοσμεί το σπίτι της για τις γιορτές ήδη από τον Σεπτέμβριο και έχει γίνει διάσημη για την «χειμερινή χώρα των θαυμάτων», όπως την αποκαλεί, με δεκάδες κόσμου να ταξιδεύουν κάθε χρόνο για να επισκεφτούν το σπίτι τους. Η οικογένεια είχε επισκέπτες μέχρι και από την Ιαπωνία, που ήρθαν για να δουν το σπίτι τους, αν και αυτές οι επισκέψεις σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Είναι κοινό μυστικό ότι η οικογένεια Jeromin δεν χορταίνει χριστουγεννιάτικα δέντρα. Και πάντα εκπλήσσομαι με το πόση αφοσίωση και δημιουργικότητα βάζουν στη διακόσμηση. Κάθε δέντρο φαίνεται διαφορετικό», είπε ο Olaf Kuchenbecker, που πιστοποίησε το ρεκόρ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ