Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ινδία: Μαϊμούδες σκοτώνουν κουτάβια ως αντίποινα για το νεκρό νεογνό τους (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια αγέλη σκυλιών στην Ινδία, φέρεται να σκότωσε μια μικρή μαϊμού, με αποτέλεσμα οι μαϊμούδες να προχωρήσουν σε αντίποινα, πετώντας στο έδαφος  κουτάβια από μεγάλο ύψος.

Τον τελευταίο μήνα, οι μαϊμούδες φημολογείται πως έχουν σκοτώσει περισσότερα από 250 κουτάβια, πετώντας τα από ψηλά. Οι ντόπιοι θεωρούν πως οι μαϊμούδες παίρνουν εκδίκηση για το νεκρό τους νεογνό. Υποστηρίζουν πως όλα ξεκίνησαν όταν μια αγέλη σκύλων σκότωσε μια νεαρή μαϊμού, με αποτέλεσμα οι μαϊμούδες να ξεχυθούν στους δρόμους σκοτώνοντας κουτάβια.

Το περιστατικό συνέβη στην περιφέρεια Μπιντ της Ινδίας, ενώ στο βίντεο φαίνεται πως η μαϊμού έχει πιάσει ένα κουτάβι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ρίχνει από μεγάλο ύψος, σκοτώνοντάς το.

Οι μαϊμούδες τρομοκρατούν τους κατοίκους στο χωριό Λαβούλ, όπου φαίνεται πως δεν έχει μείνει ζωντανό ούτε ένα κουτάβι. Οι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από το αστυνομικό τμήμα ώστε να περιοριστούν οι μαϊμούδες. «Συμμορίες» μαϊμούδων άρχισαν να επιτίθενται και σε παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους, τρομοκρατώντας πλέον ολόκληρο το χωριό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ