Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Κινέζα έχει τις περισσότερες Χριστουγεννιάτικες σφαίρες στον κόσμο – Ξόδεψε 165.000 δολάρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Γουέντι Σουν από την Κίνα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή από Χριστουγεννιάτικες σφαίρες, καθώς έχει στη διάθεσή της πάνω από 4.238 σφαίρες. 

Η 50χρονη Γουέντι από τη Σαγκάη κατέχει το ρεκόρ Γκίνες της μεγαλύτερης συλλογής Χριστουγεννιάτικων σφαιρών από το 2005, όταν είχε μόλις 904 σαίρες. «Όποτε βλέπω μια νέα σφαίρα που δεν έχω ήδη και ανταποκρίνεται στα κριτήρια επιλογής μου, έχω την επιθυμία να την αποκτήσω» είπε η Σουέν στο Wales Online. «Με ενθουσιάζει που τις προσθέτω στη συλλογή μου» τόνισε.

Η συλλέκτρια είπε ότι πρέπει να είναι πιο επιλεκτική όσον αφορά τις νέες προσθήκες στη συλλογή της, επειδή δεν διαθέτει πλέον χώρο.

«Αντί να αγοράζω οποιαδήποτε σφαίρα, τώρα με ελκύουν εκείνες με πιο όμορφη εμφάνιση, πιο δημιουργικά σχέδια ή κάποιες που είναι σπάνιες» εξήγησε.

Η Γουέντι Σουν έχει υπολογίσει ότι έχει δαπανήσει 165.000 δολάρια για τη δημιουργία της συλλογής και αποκάλυψε ότι το πιο ακριβό απόκτημά της είναι μία σφαίρα χιονιού –σχέδιο Louis Vuitton, που κοστίζει 9.000 δολάρια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ