Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Φινλανδία: Εξοργισμένος ιδιοκτήτης Tesla ανατίναξε το αυτοκίνητό του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Φιλανδία, ένας εξοργισμένος κάτοχος Tesla, εξαιτίας του κόστους αντικατάστασης της μπαταρίας, αποφάσισε να ανατινάξει το ηλεκτρικό όχημα μαζί με ένα ομοίωμα του Έλον Μασκ.

Ο κάτοχος της Tesla είπε ότι έχασε την πίστη του στην εταιρεία του Μασκ αφού του ζητήθηκε να πληρώσει 20.000 ευρώ για μια νέα μπαταρία στο αυτοκίνητό του. Προφανώς ήταν μεταξύ των πρώτων αγοραστών του συγκεκριμένου μοντέλου της Tesla, το οποίο κυκλοφορεί από το 2012, επομένως η εγγύησή του είχε ήδη λήξει.

Ο άνδρας δεν ήταν πρόθυμος να δώσει αυτό το τεράστιο ποσό. Αντ′ αυτού επικοινώνησε με έναν γνωστό μπλόγκερ από το τοπικό κανάλι «Pommijätkät» στο YouTube, που ειδικεύεται στην ανατίναξη αντικειμένων.

Ετσι, μετέφερε την Tesla σε ένα χιονισμένο τοπίο, κάπου στην ερημιά της Φινλανδίας, και την φόρτωσαν με 30 κιλά δυναμίτη. Πριν από την έκρηξη, ένα ομοίωμα με το πρόσωπο του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, Ελον Μασκ, τοποθετήθηκε στη θέση του οδηγού.

Η τεράστια έκρηξη που μετέτρεψε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε ένα σωρό από συντρίμμια βιντεοσκοπήθηκε από πολλές οπτικές γωνίες και έκανε όλους όσους εργάστηκαν στο βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του -πρώην πλέον- ιδιοκτήτη του, να εκστασιαστούν. Ένα «Tesla Model S» κοστίζει επί του παρόντος σχεδόν 95.000 δολάρια στην έκδοση με διπλό κινητήρα ενώ η έκδοση με τους τρεις κινητήρες κοστίζει περίπου 130.000 δολάρια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ