Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Πίτμπουλ ξερίζωσε τα χέρια 35χρονης που προσπάθησε να σώσει τον γιο της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ προκαλεί η είδηση από τις ΗΠΑ, όπου μια 35χρονη μητέρα προσπάθησε να σώσει τον 4χρονο γιο της από ένα πίτμπουλ, με αποτέλσμα, το σκυλί να της ξεριζώσει τα χέρια και να καταλήξει. 

Η Heather Pingel, όπως αναφέρει η New York Post, τραυματίστηκε σοβαρά από ένα πίτμπουλ, όταν αυτό της επιτέθηκε. Τα τραύματα της 35χρονης ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να δώσει στις αρχές πλήρη περιγραφή του τι συνέβη πριν πεθάνει. Η οικογένειά της άτυχης θεωρεί ότι ο σκύλος άρχισε να τη δαγκώνει όταν προσπάθησε να σώσει τον γιο της, Bernarde.

Όταν ο πατέρας του παιδιού, επέστρεψε στο σπίτι βρήκε το πίτμπουλ να επιτίθεται στην άτυχη γυναίκα μέσα στο μπάνιο. «Γύρισε σπίτι και τη βρήκε ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου. Είπε, ”δεν έχω χέρια και πεθαίνω”», είπε η αδελφή της 35χρονης, Shannon Pingel. Ο γιος της Heather βρέθηκε να κάθεται σε μια καρέκλα στην τραπεζαρία με αίμα να τρέχει από το πόδι του

Η 35χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε μια εβδομάδα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την οικογένειά της, καθώς υπέστη νεφρική ανεπάρκεια και της είχαν ακρωτηριαστεί και τα δύο χέρια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ