Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Βρετανία: Φωτογραφία «καίει» τον Μπόρις Τζόνσον – Πάρτι με κυβερνητικά στελέχη εν μέσω lockdown

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δριμεία κριτική δέχεται ξανά ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, καθώς φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την Guardian, τον δείχνει σε πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ, εν μέσω lockdown. 

Στην φωτογραφία, φαίνεται ο Μπόρις Τζόνσον μαζί με την σύζυγό του Κάρι, η οποία φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά της τον τότε νεογέννητο γιο τους. Το πρωθυπουργικό ζεύγος κάθεται σε τραπέζι με τυριά και κρασί σε βεράντα του κήπου της Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ μαζί τους, βρίσκονται και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

O αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης, Ντόμινικ Ράαμπ, δήλωσε σήμερα ότι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, δεν είναι πάρτι, παρά το γεγονός ότι απεικονίζεται ο Μπόρις Τζόνσον με περισσότερους από 12 ανθρώπους να πίνουν κρασί.

«Η Ντάουνινγκ Στριτ χρησιμοποιεί τον κήπο αυτόν ως χώρο εργασίας», δήλωσε ο Ντόμινικ Ράαμπ στον ρ/σ Times Radio, προσθέτοντας ότι «αυτό δεν αντιβαίνει στους κανονισμούς. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτό κατατάσσεται στα πάρτι», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης, για να προσθέσει: «Δεν πιστεύω ότι ήταν πάρτι».

https://twitter.com/PoliticsForAlI/status/1472640467091267596

Σε σχέση με την πανδημία ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης απάντησε ότι δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση θα επιβάλει περαιτέρω περιοριστικά μέτρα πριν από τα Χριστούγεννα για να τεθεί υπό έλεγχο η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Διευκρίνισε επίσης ότι 12 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την παραλλαγή «Όμικρον» του νέου κορονοϊού και ότι 104 προσβληθέντες από το παραλλαγμένο αυτό στέλεχος νοσηλεύονται.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ