Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Έξι χρόνια για τηλεοπτικό αστέρα ριάλιτι σόου στη Βρετανία, που πουλούσε κοκαΐνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δεινή θέση τηλεοπτικός αστέρας, όταν πιάστηκε να κουβαλάει κοκαΐνη, για να τροφοδοτήσει την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Μάικ Χασάνι φυλακίστηκε για περίοδο έξι ετών χθες, αφού είχε πιαστεί τον περασμένο Απρίλιο με κοκαΐνη υψηλής ποιότητας αξίας 70.000 λιρών.

Τα προηγούμενα χρόνια έκανε καριέρα σε ριάλιτι σοόυ και στη συνέχεια εργάστηκε ως προσωπικός προπονητής. Οι αρχές, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τον είδαν ν΄ ανταλλάσσει ένα τούβλο κοκαΐνης με τον 23άχρονο Γκάρι Μπίαρ στο ανατολικό Λονδίνο στις 16 Απριλίου.

Ο Χασάνι, 26 ετών, εθεάθη από αστυνομικούς να κουβαλάει ένα καφέ χαρτόκουτο στη γκρίζα μερσεντές του 23άχρονου. Η αστυνομία συνέλαβε τον Χασάνι με το μαύρο αυτοκίνητό του Smart, όπου τους είπε ότι είχε ακόμη 36.000 λίρες σε μετρητά αλλά δεν είχε προλάβει να τα μετρήσει!

Σε σπίτι που είχε πρόσβαση βρήκαν τρία μικρότερα πλάκες κοκαΐνης υψηλής ποιότητας, μαζί με βορικό οξύ, μια υδραυλική πρέσα, μεταλλικές πλάκες και μικρές ποσότητες χαλαρής κοκαΐνης και MDMA.

Αρχικά, η αστυνομία συνέλαβε την κοπέλα του ως ύποπτη για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά την άφησε ελεύθερη, αφού διαπίστωσε πως δεν είχε καμία σχέση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ