Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Υποδέχθηκε τον σουλτάνο της Ομάν στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελισάβετ υποδέχθηκε, όρθια και χωρίς μάσκα, τον σουλτάνο Χαϊθάμ μπιν Ταρίκ και τη σύζυγό του σε ένα σαλόνι του πύργου του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο. Του έσφιξε το χέρι χωρίς να φοράει γάντια, σύμφωνα με τις φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας, που βρίσκεται στον θρόνο σχεδόν 70 χρόνια, έχει προκαλέσει ανησυχία από όταν οι γιατροί, της είπαν στις 20 Οκτωβρίου να ξεκουραστεί και πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο για «προκαταρκτικές» εξετάσεις, η φύση των οποίων δεν διευκρινίστηκε.

Έκτοτε, περιόρισε σημαντικά τις δραστηριότητές της και ακύρωσε την παρουσία της στη Σύνοδο για το Κλίμα COP26 στη Σκωτία. Πραγματοποιεί τις περισσότερες ακροάσεις της μέσω τηλεδιάσκεψης.Την ώρα που η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη αυτή τη στιγμή με μια έξαρση των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού, η Ελισάβετ αναμένεται να παραστεί την επόμενη Τρίτη στο Ουίνδσορ σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο γεύμα με μέλη της οικογένειάς της, παρουσία 50 ανθρώπων, σύμφωνα με την ταμπλόιντ The Sun.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ