Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Νέα Ζηλανδία: Η πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι επιτρέπονται και πάλι τα όργια μέχρι 25 άτομα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν επιβεβαίωσε ότι θα επιτραπούν και πάλι τα όργια με όριο τα 25 άτομα στις κόκκινες περιοχές.

Σε συνέντευξή της στο Seven Sharp, η πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επαναφορά δραστηριοτήτων, όπως ορίζεται από το σύστημα των φωτεινών σηματοδοτών.

Ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως την Άρντερν κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο τοπικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αν η χαλάρωση των μέτρων αφορά και τις σεξουαλικές συνευρέσεις πολλών ατόμων και εκείνη αστειεύτηκε ότι η εισαγωγή «εμβολιαστικών διαβατηρίων» σημαίνει ότι το «Tinder Liaisons» και τα ραντεβού μπορούν να ανοίξουν ξανά.

Διευκρινίζοντας περαιτέρω, είπε: «Δεν είναι αυστηρά ενσωματωμένο στους νέους κανόνες αλλά μέχρι 25 άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε όργιο στις κόκκινες περιοχές».

Η συμπαρουσιάστρια του δελτίου Χίλαρι Μπάρι έκλεισε ξαφνικά τη συνομιλία αφού επιβεβαίωσε ότι μεγάλες ομάδες μπορούν να συναντηθούν ξανά σε σεξουαλικά όργια.

Τα μέτρα τα οποία επικροτήθηκαν στην αρχή της πανδημίας, αλλά γρήγορα αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό λόγω της αυστηρότητάς τους, θα αντικατασταθούν τώρα με ένα σύστημα χρωμάτων φωτεινών σηματοδοτών σε περίπτωση νέου κύματος κρουσμάτων.

Ενδεικτικά, μια περιοχή με πράσινο φως έχει ελάχιστους, περιορισμούς, ενώ το πορτοκαλί φως σημαίνει ότι θα πρέπει οι πολίτες να φορούν τη μάσκα τους και να κρατούν αποστάσεις.

Στις περιοχές με κόκκινο φως ισχύουν τα όρια στις συγκεντρώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Το όριο θα είναι μέχρι 25 άτομα, εξ ου και οι εορτασμοί για τα όργια.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ