Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Σάλος στην Τουρκία: Βίντεο δείχνει βουλευτή του Ερντογάν αγκαλιά με ναρκωτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναστάτωση και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Τουρκία βίντεο που δείχνει στέλεχος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να κοιμάται δίπλα σε ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα το βίντεο δείχνει τον Κουρσάτ Κιλίτς, στέλεχος του κυβερνώντος AKP στην επαρχία Γιόζγκατ, να έχει αποκοιμηθεί δίπλα σε μεθαμφεταμίνη και αντικείμενα που σχετίζονται χρήση και εμπόριο ναρκωτικών όπως ανέφερε το Σάββατο το δίκτυο Halk.

Ο Κιλίτς που είναι ένας από τους επικεφαλής του κόμματος στη συγκεκριμένη περιφέρεια είχε υποβάλλει την παραίτησή του πριν τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο κάνοντας λόγο για μεγάλο φόρτο εργασίας.

«Η πίστη μου στο κόμμα μας και στον αρχηγό μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζεται», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook.

Ωστόσο ένα βίντεο που έφτασε στο δίκτυο HalkTV τον δείχνει να κοιμάται στην καρέκλα προφανώς μετά από χρήση ναρκωτικών, μαζί με ένα μήνυμα που έλεγε πως ο Τούρκος αξιωματούχος παραιτήθηκε για να καλύψει το  βίντεο.

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας να ανοίγει ένα συρτάρι που μέσα έχει μια σακούλα με σκόνη καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας ενώ διακρίνεται και σωληνάριο κατανάλωσης.

Ο Κουρσάτ Κιλίτς έχει αρνηθεί να σχολιάσει το θέμα και απειλεί με μηνύσεις τον δημοσιογράφο για τη δημοσίευση του βίντεο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ