Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Βραζιλία: Σκότωσαν, τεμάχισαν και πέταξαν στο ποτάμι τρία παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις 27 Δεκεμβρίου 2020, τρία αγόρια από την υποβαθμισμένη φαβέλα Μόρο Ντε Καστελάρ βγήκαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν τα είδε ξανά ποτέ κανείς από τους γονείς ή τους συγγενείς τους. Το γεγονός συντάραξε τη Βραζιλία. Κανένα ίχνος τους. Τελευταία σκηνή, που τα είδαν ζωντανά ήταν να κατεβαίνουν προς την αγορά.

Αυτές τις μέρες, όμως, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χαμό τους, οι Βραζιλιάνες μανάδες πήραν σκληρές απαντήσεις. Τα αγόριά τους δολοφονήθηκαν αλλά δεν έχουν πτώματα να κηδέψουν.

Τα τρία αγόρια, 9, 11 και 12 ετών από την υποβαθμισμένη γειτονιά του Ρίο Ντε Τζανέιρο αγνοούνται μέχρι σήμερα αλλά οι αρχές υποστηρίζουν ότι έλυσαν τον γρίφο της δολοφονίας τους. Έκλεψαν ένα πουλί, που ανήκε στον θείο ενός γκάνγκστερ και δολοφονήθηκαν, αφού προηγουμένως βασανίστηκαν άγρια.

Τα αγόρια είχαν απαχθεί από μέλη της συμμορίας «Κόκκινη Διαταγή» που έλεγχε την κοινότητά τους.

Η Αστυνομία πιθανολογεί πως τα βασανιστήρια είχαν ως αποτέλεσμα το ένα παιδί να δολοφονηθεί και στη συνέχεια εκτέλεσαν και τα άλλα δυο για να μη μαθευτεί. Πιστεύει ότι τα πτώματα των τριών παιδιών τεμαχίστηκαν και πετάχτηκαν σε ποτάμι, αφού ένας μάρτυρας φέρεται πως άκουσε ότι ένα από τα αφεντικά του κυκλώματος ναρκωτικών παραδέχτηκε ότι παρέλαβαν τα παιδιά και τα σκότωσαν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ