Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Νεαρή πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά και το αφεντικό της έδωσε γραπτώς 11 εντολές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της μέρας στη δουλειά μια νεαρή εργαζόμενη πέρα από το άγχος της καινούριας αρχής ήρθε αντιμέτωπη με ένα περίεργο γράμμα που περιείχε 11 παράξενους κανόνες.

Ο πατέρας της νεαρής εργαζόμενης βλέποντας το γράμμα που έλαβε η κόρη του δημοσιοποίησε τους «11 κανόνες».

Ποιοι είναι αυτοί όμως; – Δείτε τους αναλυτικά

Ο πρώτος κανόνας λέει: «Η ζωή δεν είναι δίκαιη… Συνηθίστε την»

Δεύτερος κανόνας: «Ο κόσμος δεν νοιάζεται για την αυτοεκτίμησή σου. Ο κόσμος περιμένει από εσένα να καταφέρεις κάτι ΠΡΙΝ νιώσεις καλά με τον εαυτό σου».

Κανόνας 3: «ΔΕΝ θα βγάζεις 60.000 δολάρια το χρόνο αμέσως μετά το λύκειο. Δεν θα είσαι αντιπρόεδρος σε εταιρεία με αυτοκίνητο και τηλέφωνο μέχρι να κερδίσεις και τα δύο».

Κανόνας 4: Αν πίστευες ότι ο δάσκαλός σου ήταν σκληρός, περίμενε μέχρι να δεις αφεντικό».

Κανόνας 5: «Το να σερβίρεις μπέργκερ δεν χαλάει η αξιοπρέπειά σου. Οι παππούδες σου είχαν μια διαφορετική λέξη γι αυτό: Το αποκαλούσαν ευκαιρία».

Κανόνας 6: «Αν τα κάνεις χάλια, δεν φταίνε οι γονείς σου, οπότε μην γκρινιάζεις για τα λάθη σου, μάθε από αυτά».

Κανόνας 7: «Πριν γεννηθείς, οι γονείς σου δεν ήταν τόσο βαρετοί όσο τώρα. Έγιναν έτσι μετά από την πληρωμή λογαριασμών, το καθάρισμα των ρούχων σου και το να ακούνε από σένα πόσο cool νόμιζες ότι ήσουν. Γι’ αυτό, προτού σώσεις το τροπικό δάσος από τα παράσιτα της γενιάς των γονιών σου, δοκίμασε να ξεφορτωθείς τη ντουλάπα στο δωμάτιό σου».

Κανόνας 8: «Το σχολείο σου μπορεί να έχει καταργήσει τους όρους «νικητές» και «ηττημένους», αλλά στη ζωή ΔΕΝ ΕΧΕΙ την παραμικρή ομοιότητα».

Κανόνας 9: «Η ζωή δεν χωρίζεται σε εξάμηνα. Δεν παίρνετε καλοκαιρινές διακοπές και πολύ λίγοι εργοδότες ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας. Κάντε το στη δική σας ώρα».

Κανόνας 10: «Η τηλεόραση ΔΕΝ είναι πραγματική ζωή. Στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από το καφέ και να πάνε για δουλειά».
και…

Κανόνας 11: «Να είστε ευγενικοί με τους σπασίκλες. Το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε να δουλεύετε για έναν από αυτούς».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ