Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

YouTuber έλυσε υπόθεση εξαφάνισης δύο εφήβων μετά από 21 χρόνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το μυστήριο της εξαφάνισης δύο εφήβων στις ΗΠΑ, πρίν από 21 χρόνια, πιθανολογείται πως έλυσε ένας Youtuber. Οι Αρχές ανέσυραν το όχημα των δύο παιδών από ένα ποτάμι μετά από υπόδειξη του Youtuber.

Η 18χρονη Έριν Φόστερ και ο 17χρονος Τζέρεμι Μπέχτελ, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου 2000. Σύμφωνα με τις Αρχές, μέλη της οικογένειας της Φόστερ ανέφεραν στις 28 Νοεμβρίου στον τοπικό σερίφη ότι ένας YouTuber ήθελε να κάνει έρευνα για την μυστηριώδη εξαφάνιση, χρησιμοποιώντας μάλιστα και σόναρ. Στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και ανθρώπινα υπολείμματα που θα σταλούν για γενετικό έλεγχο.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τον YouTuber Τζέρεμι Μπο Σάιντς και του είπαν να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Καλφίκερ, στην περιοχή όπου είχε χαθεί το ζευγάρι. Τελικά, στις 30 Νοεμβρίου, ο YouTuber έψαξε σε αυτήν την περιοχή και ανακάλυψε ένα όχημα. Ήταν ένα σκουριασμένο Pontiac Grand Am το οποίο ανήκε στη 18χρονη Φόστερ που βυθίστηκε στον ποταμό.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να τους βρω και λυπάμαι πολύ που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που βρίσκονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει» είπε ο Youtuber.

Ο τοπικός σερίφης από την πλευρά του αφού «έδωσε τα εύσημα» για την ανακάλυψη, τόνισε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς θα καταφθάσει και άλλο προσωπικό από κοντινές κομητείες για να βοηθήσει. Με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις οι έφηβοι ενδεχομένως κατέληξαν στο ποτάμι κατά λάθος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ