Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Σοκ στην Τουρκία: Αποκεφάλισε με μπαλτά 18χρονο φοιτητή – «Σκότωσα τον αντίχριστο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση μάγειρα που εργαζόταν σε ιδιωτική φοιτητική εστία στην Αττάλεια της Τουρκίας, που σκότωσε τον 18χρονο φοιτητή Μεχμέτ Τουγρούλ, αποκεφαλίζοντάς τον με μπαλτά.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη προχθές, Τρίτη, το μεσημέρι στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού (γνωστού ως Alimder) της Αττάλειας. O 38χρονος δράστης Ιχσάν Γκιουνέι αφού αποκεφάλισε τον άτυχο φοιτητή, έβαλε το κομμένο κεφάλι και τον μπαλτά πάνω στο νεκρό σώμα του και φώναξε «Σκότωσα τον αντίχριστο».

tour
TWITTER

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV ότι το Ιδρυμα «Alimder» ήταν στενά συνδεδεμένο με το «Aziz Mahmut Hüdayi», το οποίο διοικείται από τη θρησκευτική αίρεση του «Erenköy». Ο Μεχμέτ Τουγρούλ σπούδαζε μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο «Akdeniz», και την ώρα της επίθεσης εργαζόταν μαζί με τον φονιά του.

Άγνωστα τα κίνητρα

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση μετάδοσης στοιχείων και εμπιστευτικότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας. Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ