Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Η απαράδεκτη ερώτηση του Άι Βασίλη σε κωφό παιδί και η αποστομοτική απάντηση της μαμάς (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια απαράδεκτη ερώτηση του Άι Βασίλη σε κωφό παιδί προκάλεσε την άμεση αντίδραση της μητέρας του 5χρονου, η οποία έδωσε μια αποστομοτική απάντηση.

Ο 5χρονος Κάρτερ Φέργκιουσον, είναι κωφός και χρησιμοποιεί τη Νοηματική Γλώσσα της Νέας Ζηλανδίας (NZSL) για να επικοινωνήσει. Όπως κάθε παιδί θέλησε να επισκεφθεί τον Άι Βασίλη σε ένα εμπορικό κέντρο. Ο μικρός Κάρτερ δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά από την χαρά του που συνάντησε τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών. Η μητέρα του τον πλησιάζει για να βοηθήσει στην επικοινωνία. Χρησιμοποιώντας τη νοηματική, λέει στον μικρό ότι ο Άι Βασίλης τον ρωτά τι θέλει για τα Χριστούγεννα. Ο Κάρτερ ενθουσιασμένος απαντά ότι θέλει έναν χρυσό Iron Man.

Ο Άι Βασίλης φαίνεται σοκαρισμένος μόλις διαπιστώνει ότι ο 5χρονος είναι κωφός και ρωτάει την μητέρα του Κάρτερ «δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τον βοηθήσετε με μια επέμβαση;»

Η απάντηση της μητέρας είναι αποστομοτική: «Όχι, δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο». Και ο Άι Βασίλης του εμπορικού συνεχίζει με μια ακόμη πιο άβολη ερώτηση! «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το φτιάξεις; Και τότε η μητέρα απαντά «Δεν υπάρχει κάτι για να διορθωθεί – έχουμε τη νοηματική γλώσσα».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ