Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Λεωφορεία σχηματίζουν «τείχος» σε γέφυρα για να προφυλάξουν ντελιβεράδες (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τις τελευταίες ημέρες την Κωνσταντινούπολη. Οι άνεμοι έφτασαν τα 130 χλμ την ώρα και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει καρέ – καρέ την προσπάθεια δύο οδηγών φορτηγών να προστατεύσουν ντελιβεράδες. 

Viral έχει γίνει και ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται λεωφορεία να έχουν σχηματίσει ένα «τείχος» για να προφυλάξουν μοτοσυκλετιστές που κινδύνευαν από τον άνεμο ενώ επιχειρούν να διασχίσουν την Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτες σκηνές από καταιγίδα στην Κωνσταντινούπολη με τουλάχιστον 4 νεκρούς (βίντεο)

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Milliyet ένας οδηγός μοτοσυκλέτας, ο Οκτάι Μπαρακτάρ, περιέγραψε την εμπειρία του. «Ήμουν πεσμένος κάτω με τη μηχανή και δεν ήξερα πώς να γυρίσω πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο μοτοσυκλετιστής, εξηγώντας ότι τελικά τον συνόδεψε στην είσοδο της Γέφυρας ένας αστυνομικός.

Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε αρκετές περιοχές της Τουρκίας. Δέντρα και σκεπές σπιτιών ξεριζώθηκαν, ενώ σημειώθηκαν και σοβαρά ατυχήματα στους δρόμους. Βίντεο από την σφοδρή κακοκαιρία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ